Pravilnik o zasebnosti

Ta politika zasebnosti izdela načine, na katere se osebni podatki in informacije zbirajo in uporabljajo ob obisku spletne strani Igre.org.

Pri uporabi brskalnika, da bi obisk Igre.org, lahko več informacij se pošlje svoj brskalnik proti naši spletni strani. Med njimi lahko naslednje postavke prejela nas:

  • IP naslov - to je številka, ki je sestavljen iz 4 številk od 0 do 255, združene z uporabo pike (nekaj podobnega aa.bb.cc.dd, kjer aa, bb, cc in dd številke smo že omenili). En IP je običajno povezana samo en računalnik, ki je priključen na internet. Vendar pa nedavne tehnologije (proxy strežnikov, itd) je bilo mogoče povezati z enim desetine IP računalnikov, ki so vse na spletu. Možno je tudi, da pošljete naslov IP proxy, namesto svojega pravega IP naslova.
  • Uporabnik sredstvo niz - to je niz, ki je specifična za brskalnik, ki ga uporabljate. Na podlagi tega niza, nekdo lahko ugotovili, če ste na primer z najnovejšo različico Internet Explorerja ali ne. Poleg tega so skupaj z identifikacijsko brskalnik ID, se lahko pošlje druge podrobnosti, kot tudi, vključno z vašim operacijskim sistemom, URL strani, ki ste že obiskali itd
  • Piškotki - tistih, ki so strune, ki jih naši spletni strani, shranjene na lokalnem napravo za shranjevanje. Morda lahko nastavite vaš brskalnik, da zavrne dostop do piškotkov, ali pa, da zahteva svoje soglasje za vsako operacijo v zvezi z piškotek. Piškotki se uporabljajo predvsem z namenom pomagati uporabnikom, ki samodejno dokonča podatke za preverjanje pristnosti za njih, ali z namenom, da se spomnimo, da uporabnik na svojem naslednjem obisku na spletni strani.
  • Dodatne informacije - Javascript ali druge spletne tehnologije se lahko uporablja, da bi našli ločljivost zaslona, svojo državo ali druge podatke o sebi ali vašo povezavo.

Igre.org zbira, delno ali v celoti, nekatere ali vse elemente zgoraj navedenih. Glavni namen pri zbiranju teh je ustvariti statistične podatke, ki temeljijo na njej, ki pomaga nam določiti ključna področja, povezana z našo spletno stran (na primer, področja, ki so zanimiva ali področja, ki bi morali izboljšati).

Druge namene, vključujejo tiste, povezane z našo spletno stran varnosti in demografske analize. Tudi tretjih subjektov sodelovati z nami, da bi zagotovili analitiko, povezanih z oglas ali druge storitve za naše obiskovalce; ti entites imajo svoje pravilnike o zasebnosti in zbiranja podatkov; si implicitno strinjali, da je sedanja politika ne velja za njih in se strinjate, da jih zavezuje svojih pogojih in politik v zvezi z informacijami, ki jih te tretje stranke zbirajo sami. Odločite se lahko ven iz piškotkov, ki se uporabljajo za namene vedenjskega oglaševanja za veliko število prodajalcev tretje osebe po obisku Network Advertising Initiative opt-out.

Občasno lahko zahteva svoj e-naslov za namene preverjanja pristnosti, ali za dejavnosti, povezane s komunikacijo. Imamo politiko nične tolerance proti nezaželeni elektronski pošti in si pridržujemo, da sprejme ustrezne ukrepe proti uporabnikom, ki zlorabljajo naše zmogljivosti in storitev, da bi spodbujali, spodbudi ali dejansko pošiljanje e-poštnih sporočil spam.

Pridržujemo si pravico do spremembe tega pravilnika ob vsakem času, z ali brez obvestila.

Če imate kakršnakoli vprašanja ali mnenja glede zasebnosti ali o pogojih te politike zasebnosti, vas prosimo, da nas kontaktirate. Mi smo želeli slišati vaše predloge.

Nazaj na glavno stran